Деруни — смачна страва, яку люблять всі без винятку. Однак, готувати її довго і важко, тому що картоплю потрібно натирати на терці. Пропонуємо вам рецепт дерунів, які не потрібно терти.
Ці деруни запікаються в духовці і виходять надзвичайно хрумкими. Головне, що вам знадобиться, докласти набагато менше зусиль для їхнього приготування. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Картопля - 1 кг
пшеничне борошно - 120 г
дріжджі - 15 г
густа сметана (вершки) - 2 ст. ложки
яйця - 2 шт.
сіль, перець, спеції - за бажанням
зелена цибуля - за бажанням
Процес приготування:
Перед подаванням на стіл ви можете, за бажанням, посипати деруни порізаною зеленою цибулею. Смачного!