Коли йдеться про грецьку кухню, не можна обійти увагою їхній холодний соус, що традиційно готується на основі густого грецького йогурту й ідеально смакуватиме спекотним літом.
На сторінці Nico Pallotta вийшло відео з рецептом традиційного грецького соусу, який додають як заправку до багатьох салатів, намазують на хліб та просто ставлять на стіл як доповнення до овочів. Готується він трохи більше ніж 15 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Грецький йогурт - 240 г
Огірок - 170 г
Дрібно нарізана свіжа зелень - 2 ст. л
Лимонний сік - 15 г
Оливкова олія - 15 г
Часник - 1 зубчик
Сіль - ½ ч. л
Поради:
Подавайте його як топінг, соус, закуску або гарнір до овочів гриль, салатів, лаваша, оладок і фалафеля.