Контракти.ua

484  —  27.09
Як приготувати зелений часниковий соус: рецепт від блогерки
Як приготувати зелений часниковий соус: рецепт від блогерки

Такий соус можна покласти на тост з яйцем або додати до пасти або бутербродів.

Блогерка Tasha Medve показала рецепт смачного часникового соусу, який стане гарним додатком до ваших страв, а можливо і заправкою для певних салатів. Головне пам'ятайте, що соус має певний яскравий аромат і цілуватися після нього ви не захочете. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Зелений часник - 5-6 стеблин

Орегано - 1/4 склянки

Свіжа петрушка - 1/4 склянки

Цибуля шалот - 1 шт.

Яблучний оцет - 3/4 склянки

Оливкова олія - 3/4 склянки

Сіль - 1 ч. л

Приготування:

  • Подрібнити всі інгредієнти та додати у блендер;
  • Ретельно все змішати.

Ось і все! Ви приготували смачний часниковий соус.

Поради:

Замість петрушки або на додаток до неї можна використати кінзу.

Зберігайте соус в закритому контейнері чи банці з кришкою в холодильнику та насолоджуйтесь протягом тижня або можете заморозити на потім.