Такий соус можна покласти на тост з яйцем або додати до пасти або бутербродів.
Блогерка Tasha Medve показала рецепт смачного часникового соусу, який стане гарним додатком до ваших страв, а можливо і заправкою для певних салатів. Головне пам'ятайте, що соус має певний яскравий аромат і цілуватися після нього ви не захочете. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Зелений часник - 5-6 стеблин
Орегано - 1/4 склянки
Свіжа петрушка - 1/4 склянки
Цибуля шалот - 1 шт.
Яблучний оцет - 3/4 склянки
Оливкова олія - 3/4 склянки
Сіль - 1 ч. л
Ось і все! Ви приготували смачний часниковий соус.
Поради:
Замість петрушки або на додаток до неї можна використати кінзу.
Зберігайте соус в закритому контейнері чи банці з кришкою в холодильнику та насолоджуйтесь протягом тижня або можете заморозити на потім.