Контракти.ua

2512  —  13.09
Гороскоп на 13 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли позитивна енергія зашкалюватиме
Гороскоп на 13 вересня для всіх знаків зодіаку: день, коли позитивна енергія зашкалюватиме

День, коли нам до снаги робота над будь-яким – навіть дуже складним і трудомістким – проєктом.

Необхідні для цього сили забезпечить позитивна космічна енергія, яка в цей час буквально зашкалюватиме. Проте справжній успіх чекає лише на тих, хто зможе визначити правильну мету: вона має бути близькою самій людині, а не нав'язаною кимось ззовні – наприклад, друзями, родичами, статтями у ЗМІ чи так званою громадською думкою. Від дрібних професійних справ і побутових клопотів сьогодні краще відмовитися – не варто витрачати дорогоцінну енергію на вирішення питань, які можуть зачекати. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Для представників вашого знака сьогоднішній день – просто іменини серця: отримавши можливість діяти так, як ви любите, – тобто наполегливо – ви зможете багато чого досягти.

Телець

Надмірна емоційність, яку ви сьогодні відчуватимете, може завадити реалізації важливих проєктів та внесе дисонанс у взаєминах з оточенням – як колегами, так і близькими людьми.

Близнята

Запас енергії, яку ви матимете цього дня, не варто витрачати на ненайважливіші справи – наприклад, на прибирання в домі: бажано направити її на більш глобальні та вагомі проєкти.

Рак

Представники вашого знака, мабуть, єдині у всьому зодіаку, кому не рекомендується ствати до реалізації нових професійних проєктів – принаймні доти, доки не будуть завершені старі.

Лев

День – хоча б його другу половину – бажано присвятити спілкуванню з близькими людьми – особливо літніми родичами та маленькими дітьми, яким ви, найімовірніше, давно не приділяли уваги.

Діва

Небажано відмовлятися від проєкту, над яким ви працювали останнім часом, тільки тому, що він зупинився: до його успішного завершення залишилося зовсім небагато, тож не варто кидати його на пів дорозі.

Терези

Чим би ви сьогодні не займалися, орієнтуватися потрібно не на результат, а на процес: у такому разі вам вдасться не тільки отримати задоволення від роботи, що виконується, але і дійти гарного результату.

Скорпіон

Відчувши, що самостійно не даєте раду з вирішенням важливого професійного питання, не соромтеся звертатися за допомогою до колег, які обізнані в ньому, – вони обов'язково допоможуть.

Стрілець

Моральну втому від подій, які ви переживаєте останнім часом, необхідно перетерпіти — вона не триватиме вічно, до того ж, найближчим часом відкриється друге дихання, а з ним і приплив сил.

Козоріг

Від фізичних навантажень будь-якої властивості сьогодні краще відмовитись: вони відберуть у вас масу енергії, а результат виявиться малозначним, тому краще присвятити фінальний день робочого тижня відпочинку.

Водолій

Не можна нехтувати важливими шансами досягти успіху як у професійному, так і в особистому житті цього дня: навряд чи долі та зіркам сподобається, що їхні милість та допомогу проігнорували.

Риби

Представникам вашого знака бажано зайнятися створенням майданчика для подальших професійних дій: експромт не дасть бажаних результатів, тому бажано добре підготуватися.

Статьи по теме
Гороскоп на 13 вересня для всіх знаків зодіаку: день дуже тонкої енергетики
Гороскоп на 13 вересня для всіх знаків зодіаку: день дуже тонкої енергетики

День благотворної для людини, хоча й дуже тонкої енергетики, яка допомагає їй у будь-яких творчих справах.
13.09.23 — 2144