460 — 08.09
Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки
Незвичний і цікавий рецепт солоного торта з кабачків, який смакуватиме навіть тим, хто їх не дуже полюбляє.
Фудблогерка Ira.ipelekh на своїй сторінці запропонувала й показала, як зробити дуже цікавий рецепт торта з кабачків. Він виходить дуже ніжним і соковитим та чудово підійде вегетаріанцям. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кабачок - 800 г
Борошно - 3-4 ст. л.
Яйце - 3 шт.
сіль
перець
сир плавлений - 3 шт.
яйце варене - 3 шт.
помідори - 2 шт.
кріп - 1/2 пучка
часник - 3-4 зубки
сметана
Приготування:
- Кабачки натерти на середній тертці.
- Додати яйця, сіль, перець і добре все перемішати.
- Всипати борошно і ще раз перемішати.
- Смажити на невеликій кількості олії з двох боків до золотавого кольору.
- Готові млинці охолодити.
- Плавлені сирки та яйце натерти на тертці.
- Помідори дрібно нарізати та додати до них вичавлений часник, сметану, зелень, сіль і перець.
- Намастити млинці начинкою, складаючи їх один на інший.
Поради:
- На один млинець потрібно близько 4-5 ст. л. тіста.
- Замість сметани можна використати майонез.
- Бажано залишити торт на пів години-годину в холодильнику для стабілізації, але можна їсти й одразу.
Якщо раніше з солоних тортів ви знали лише м’ясні та печінкові, то тепер до вашої кулінарної книги можна вписати новий цікавий рецепт.