Контракти.ua

679  —  08.09
Курка з медом, лаймом та овочами у фользі: рецепт для швидкої вечері
Курка з медом, лаймом та овочами у фользі: рецепт для швидкої вечері

Вечеря не здається такою складною, якщо не потрібно нічого прибирати.

Кожна порція цієї курки з медом, лаймом та овочами готується окремо. Ви загортаєте грудку з овочами у фольгу і кладете її на гриль. Після того, як усе буде готове, просто викиньте фольгу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

масло вершкове - 3 ст. л.

олія оливкова - 2 ст. л.

Часник - 2 зубки

Імбир - 1 ст. л.

Мед - 2 ст. л.

цедра 1 лайма

куряча грудка - 4 шт.

кмин - 1 ч. л.

паприка копчена - 0,5 ч. л.

овочі за вашим смаком (броколі, кабачки, спаржа)

сіль

перець чорний свіжомелений

зелень

1. В невеликій мисці змішайте олію, оливкову олію, подрібнені часник та імбир, мед і цедру лайма.

Зробіть із фольги чотири пакети. Помістіть курячі грудки в центр кожного. Приправте їх кмином і паприкою. Розділіть овочі між пакетами. Змастіть курку та спаржу медово-імбірним соусом та приправте сіллю і перцем. Загорніть фольгу поверх їжі всередині та защіпніть кілька разів, щоб запечатати.

3. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на середньому вогні. Смажте пакети на грилі, поки курка не приготується, 15-20 хвилин.

4. Перед подаванням прикрасьте грудки зеленню.