Щоб ваші відбивні вийшли соковитими та м'якими, вам знадобиться мінеральна газована вода.
Замаринуйте м'ясо в мінеральній воді, і вона зробить ваші відбивні ніжними з хрумкою повітряною скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
відбивна свиняча - 800 г
вода мінеральна газована - 300 мл
яйце куряче - 3 шт.
борошно пшеничне - 150 г
часник сушений - 1 ч. л.
чорний перець мелений
сіль
олія
Свинину промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на пласти. Накрийте харчовою плівкою та відбийте кухонним молотком.
До ємності налийте газовану воду, додайте часник, чорний перець, сіль, перемішайте та викладіть у цей маринад м'ясо. Накрийте кришкою і покладіть до холодильника щонайменше на годину або на ніч.
До однієї ємності висипте борошно, в іншій збийте віночком яйця з сіллю. Потім вмочіть кожну відбивну спочатку в муку, а потім в яйце.
Розігрійте сковороду з олією та обсмажте підготовлені відбивні на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.
Поради: