Сирники — доволі популярна страва на сніданок. А завдяки лише одному секретному інгредієнту вони завжди будуть виходити у вас надзвичайно ніжними та пишними.
Кулінари розповідають, що основний секрет пишних та ніжних сирників полягає в тому, щоб використовувати рисове борошно замість пшеничного. Всі інші компоненти додаються за рецептом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Так, для сирників на сніданок вам знадобиться 500 г сиру, 1 ч. ложка ванільного цукру, 50 г цукру, 1 яйце та 30 г рисового борошна. Всі ці продукти слід ретельно перемішати до однорідності, сформувати невеликі сирники та відправити їх на розігріту заздалегідь сковороду з вершковим маслом.
Щоб сирники вийшли смачними, їх потрібно обсмажувати з двох боків по три хвилини. А якщо ви любите більш пропечену страву з домашнього сиру, тоді можете ще й накрити сковороду кришкою.
Такі сирники можна подавати з кавою або чаєм. Також до цього варіанту сніданку чудово підходять варення, згущене молоко, сметана, мед тощо.
Також, кажуть кулінари, якщо у вас під руками не знайшлося рисового борошна, можете замінити його на манку або крохмаль. А щоб текстура сирників вийшла більш ніжною, сир перед вимішуванням тіста додатково перетирають через сито.