Контракти.ua

30021  —  03.12.10
КІА Finance – зручний кредит!
КІА Finance – зручний кредит!

З метою наблизити своїх клієнтів до втілення мрії про придбання автомобіля KIA, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор КІА в Україні, анонсує розширення програми автокредитування KIA Finance.

 

Спільно з фінансовим партнером, ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» (Сredit Аgricole Group), компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» пропонує особливий спосіб кредитування, що передбачає прості та зрозумілі умови:
– Схема погашення кредиту - на вибір клієнта;
– Можливість дострокового погашення;
– Відсутність прихованих комісій та додаткових платежів;
– Умови кредиту та відсоткові ставки – незмінні з моменту підписання кредитного договору, клієнт сплачує рівно стільки, скільки зазначено в договорі;
– Початковий внесок - від 30% вартості автомобіля;
– Відсоткова ставка - від 8,5% до 17,5% річних (в залежності від строку кредитування) в національній валюті, що надає додаткової надійності та позбавляє валютних ризиків;
– Одноразова комісія – 2,5%.
Переваги KIA Finance – спільної програми «ФАЛЬКОН-АВТО» та ІНДЕКС-БАНКу:

Надійність
Партнер програми КІА Finance, ІНДЕКС-БАНК, є одним з найнадійніших банків України. Банк входить до складу фінансової групи Сredit Аgricole, яка є банківською організацією №1 у Франції, володіючи 28% ринку роздрібних послуг цієї країни. Сredit Agricole входить до ТОП 10 найбільших світових банків за розміром акціонерного капіталу та є третім найкрупнішим банком серед них за об’ємом активів.

Доступність
– Перший внесок за програмою КІА Finance складає лише 30% від вартості автомобіля;
– ІНДЕКС-БАНК знаходиться поруч зі своїми клієнтами – його мережа складається з понад 200 відділень по всій Україні. .

Зручність
– Зручність подачі документів – у найближчому автосалоні КІА;
– Високий відсоток прийняття схвальних рішень про видачу автокредиту. Процедура прийняття рішення має спрощений характер, що дозволяє отримувати високу кількість позитивних відповідей у найкоротший термін;
– Швидке оформлення кредитного договору у відділенні банку.

З новою програмою кредитування автомобілі КІА стають ближчими до вас!
«Довіра клієнтів – запорука успішності нашої компанії та широкої популярності автомобілів КІА в Україні. З новою програмою кредитування від Індекс Банку придбати автомобіль ще простіше, і, що головне – кредитний договір став таким, якому можна довіряти, в ньому повністю відсутні суперечливі моменти», - наголошує Марина Лепіска, Заступник Генерального директора з продажу автомобілів компанії "ФАЛЬКОН-АВТО", офіційного дистриб’ютора КІА в Україні.
КІА Finance – досить заощаджувати, купуйте авто вже зараз!

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 11 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Venga та Абсолютно Новий Sportage.
Винятково висока якість продукції – ключова складова філософії бренду KIA. Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому для більшості моделей величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є  підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту.

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» - офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА, заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні включає 68 автосалонів. Веб-сайт – www.kia.ua
Корпорація KIA Motors Corporation, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.
Веб-сайт – www.kia.com

ПАТ «ІНДЕКС-БАНК» - успішний банк з іноземними інвестиціями, працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр сучасних банківських послуг корпоративним та приватним клієнтам. Регіональна мережа покриває всю територію України й складається з понад 200 точок продажів. Надійність та ділову репутацію банка підтверджують майже 370 тис. приватних та понад 25 тис. корпоративних клієнтів, які довірили йому вирішення своїх фінансових питань. ІНДЕКС-БАНК є частиною провідної фінансової групи в Європі – Credit Agricole Group, яка є банківською організацією №1 у Франції, та володіє 28% ринку роздрібних послуг. Сredit Agricole входить до ТОП 10 найбільших банків світу за розміром акціонерного капіталу та посідає третє місце в світі за об’ємом активів (інформація The Banker, 2010).

Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449