Контракти.ua

505  —  10.08
Як приготувати цибулевий пиріг
Як приготувати цибулевий пиріг

Приготуйте цей швабський пиріг з цибулею і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком та ароматом.

Фудблогерка yuliia.senych показала своїм підписникам, як приготувати дуже смачний та поживний цибулевий пиріг родом з Німеччини. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Вершкове масло - 100 г

Борошно - 200 г

Яйце - 4 шт.

Холодна вода - 1 ст.л

Сіль - 0,5 ч.л

Цибуля - 600 г

Вершкове масло - 50 г

Бекон - 200 г

Сметана - 300 г

Сіль

Перець

Мускатний горіх

Приготування:

  • Холодне вершкове масло перетерти з борошном в крихту і додати яйце. Всипати дрібку солі, влити льодяну воду і замісити тісто;
  • Обмотати тісто харчовою плівкою і залишити в холодильнику на 20-30 хв.;
  • Для начинки підсмажити цибулю до золотистої скоринки на вершковому маслі. Додати бекон, сіль та перець на смак.
  • Для заливки яйця змішати зі сметаною та спеціями;
  • Поєднати охолоджену начинку з заливкою;
  • Тісто розкачати до середньої товщини та перекласти в форму, попередньо змащену олією, і викласти начинку;
  • Поставити у розігріту до 180°C духовку на 40 хв.

Поради:

Замість бекону можна використати сало чи шинку.

Це нескладний у приготуванні, але дуже смачний пиріг, який сподобається всій вашій родині.