Приготуйте цей швабський пиріг з цибулею і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком та ароматом.
Фудблогерка yuliia.senych показала своїм підписникам, як приготувати дуже смачний та поживний цибулевий пиріг родом з Німеччини. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Вершкове масло - 100 г
Борошно - 200 г
Яйце - 4 шт.
Холодна вода - 1 ст.л
Сіль - 0,5 ч.л
Цибуля - 600 г
Вершкове масло - 50 г
Бекон - 200 г
Сметана - 300 г
Сіль
Перець
Мускатний горіх
Поради:
Замість бекону можна використати сало чи шинку.
Це нескладний у приготуванні, але дуже смачний пиріг, який сподобається всій вашій родині.