Контракти.ua

1317  —  03.08
Гороскоп на 3 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили потрібно витрачати розумно та економно
Гороскоп на 3 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили потрібно витрачати розумно та економно

День, коли кількість енергії, яку забезпечують нам зірки, стрімко зменшується.

День, коли кількість енергії, яку забезпечують нам зірки, стрімко зменшується. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Через це – благо, на календарі субота – сили потрібно витрачати розумно та економно, роблячи тільки те, без чого ніяк не можна обійтися. Особливо важливо відмовитися від конфліктів – як із близькими, так і з малознайомими людьми: сварки – процес витратний, сил вони відбирають багато, а результату, як правило, не дають жодного, тож бажано їх уникати. До ресурсів, які необхідно берегти, належать і фінанси: витратити їх виявиться легко, а заповнити баланс – складно.

Овен

Не варто негативно реагувати на неадекватну поведінку оточення – у результаті вийде, як кажуть, собі дорожче, краще оминати людей, які становлять небезпеку – навіть потенційну.

Телець

Не можна бажати поганого оточенню – зокрема й тим, хто на це заслуговує – навіть у думках: за законом бумеранга зло обов'язково повернеться назад – тобто до вас.

Близнята

Успіх супроводжуватиме тих, хто займається бізнесом і фінансами: можна приступати до втілення в життя нових проєктів, робити інвестиції в будівництво, купувати і продавати нерухомість.

Рак

Як на роботі, так і в сім'ї, не варто брати сторону однієї з конфліктуючих сторін – вони врешті-решт помиряться, а ви ризикуєте відмовитись без винних винних.

Лев

Небажано приймати близько до серця критику, яку ви сьогодні можете почути – як від близьких, так і від малознайомих людей: найімовірніше, вони будуть упереджені і свідомо перебільшать ваші гріхи.

Діва

Небажано підписувати документи, які склали не ви – сторонні люди можуть припуститися помилок і неточностей, до того ж зроблять це без злого наміру – просто через недбалість чи безладність.

Терези

Напруженість – як фізична, так і моральна, яку ви можете відчути цього дня, добре «лікується» за допомогою улюбленого заняття, прогулянки на свіжому повітрі та усамітнення.

Скорпіон

Зробити все, що ви запланували на цей день, можна буде тільки в тому разі, якщо ви зосередитеся винятково на роботі і не відволікатиметеся на вирішення питань, які можуть зачекати.

Стрілець

Не варто докоряти собі за те, що ви не сказали найважливіших слів колись коханій та близькій вам людині: тих обставин ви повернути не зможете, але чому б не подбає про те, хто зараз знаходиться поруч

Козоріг

Від нових починань, навіть якщо вони стосуватимуться лише вирішення побутових питань та господарських турбот, сьогодні бажано відмовитися – ще краще, згадати, що сьогодні вихідний, та відпочити.

Водолій

Фізичної активності сьогодні краще уникати — вона може стати причиною травм, які на якийсь час позбавлять вас повноцінно жити і швидко пересуватися — чи варто так ризикувати.

Риби

Нові знання, які прийдуть до вас сьогодні, не тільки будуть для вас цікавими, а й принесуть безперечну користь: будучи необхідними для роботи над новим проєктом, вони дадуть вам конкурентну перевагу.

Статьи по теме
Гороскоп на 3 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли кожен отримає життєвий урок
Гороскоп на 3 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли кожен отримає життєвий урок

День, події якого є відображенням не лише вчинків, здійснених людиною останнім часом, а й її особистості.
03.08.23 — 20476