Контракти.ua

322  —  31.07
"Хвилі спеки ще будуть": синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні

Наприкінці липня по всій території України на зміну спеці прийде похолодання. Протягом дня 31 липня в середньому по країні температура очікується в межах +24…+29 градусів.

Однак уночі стовпчики термометрів місцями опустяться до +12. Про це у Telegram повідомила синоптикиня Наталія Діденко. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

В останній день липня на всій території нашої країни очікується суха малохмарна та сонячна погода. Також припиниться сильний вітер. Лише у нічний час доби подекуди вітер буде поривчастим.

Вночі очікується +12…+18 градусів. Вдень повітря прогріється до +24…+29 градусів.

У Києві в останній день липня очікується сонячна погода та 25 градусів тепла. Поривчастий вітер у столиці припиниться.

При цьому синоптикиня зазначила, що неприємний вітряний циклон із північного сходу йде, а західний антициклон наближається до України. Також Діденко попередила, що у серпні ще очікується сильна спека.

Як повідомляв OBOZ.UA, днями у Києві помітили рідкісне атмосферне оптичне явище – гало. Воно виглядає як світле слабо забарвлене кільце навколо Сонця, його поява свідчить про зміни погоди.

Статьи по теме
"Класичне бабине літо": синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на вихідних

На вихідних, 7 і 8 вересня, Україна насолоджуватиметься бабиним літом. Погода по всій країні обіцяє бути сухою, сонячною та теплою погодою.
07.09 — 199

Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень
Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень

На Великдень, який православні християни цьогоріч святкуватимуть 5 травня, в Україні очікується помірний дощ. Спеки не прогнозується, стовпчики термометрів "плаватимуть" у межах +11+19 градусів на Цельсієм.
19.04 — 333

Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Різдво
Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Різдво

Погода на Різдво Христове в Україні, яке тепер святкуватимуть за новоюліанським календарем, 25 грудня, очікується відносно тепла, морози вдарять лиш у деяких областях. Починаючи з цього періоду на українців чекає більше опадів у вигляді снігу.
13.12.23 — 2377