Контракти.ua

449  —  01.08
Як приготувати закуску з баклажанів
Як приготувати закуску з баклажанів

Страва готується за кілька хвилин і має справжній літній аромат.

На сторінці Буде смачно разом показали як швидко та смачно приготувати закуску з баклажана, яка може навіть замінити салат. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажан - 1 шт.

Помідор - 1 шт.

Перець болгарський  - 1/2

Цибуля фіолетова - 1/2

Сир Фета

Волоські горіхи

Олія - 3 ст.л

Цукор - 1/2 ч.л

Сіль - 1/2 ч.л

Яблучний оцет - 1 ст.л

Приготування:

  • Баклажани поріжте кружальцями, посипте сіллю, потримайте так 5 хвилин;
  • Обсмажте їх на олії, а потім викладіть на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир;
  • Для формування закуски поріжте кружальцями помідори, кубиками цибулю та болгарський перець;
  • Викладіть на тарілку баклажани та помідори;
  • Посипте перцем, цибулею. Всю закуску полийте заправкою з олії, цукру, солі та яблучного оцту. Зверху викладіть кілька ложок фети;
  • Посипте подрібленим волоським горіхом.

Немає нічого кращого в спекотній літній день, ніж ця закуска, сповнена ароматами смажених баклажанів.