Контракти.ua

573  —  20.07
Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки
Як приготувати літній салат із запечених перців: рецепт від фудблогерки

Аромат та смак запечених перців пробуджують апетит, а якщо з них ще й приготовлено смачний літній салат, то відмовити собі у такому гастрозадоволенні просто неможливо.

Фудблогерка anny cooking показала, як приготувати смачний та поживний салат, який ще й може стати фантастичною закускою на хліб. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Перець болгарський - 3-4 шт

Часник - 1 зубчик

Французька гірчиця - 1 ч.л

Фіолетова цибуля - 1/2

Олія - 1 ст.л

Яблучний оцет - 1 ст.л

Сіль

Петрушка

Приготування:

  • Начистити перець та порізати навпіл;
  • Викласти на деко і запікати при 200°C близько 30 хвилин;
  • Викласти у миску і накрити її плівкою. Дати перцям охолонути та зняти з них шкірку;
  • Очищені перці нарізати, додати гірчицю, цибулю, петрушку, часник, олію та оцет;
  • Ретельно все перемішати та пересипати у банку;
  • Залишити у холодильнику маринуватися на 1 годину.

Поради:

До столу можна подавати із сиром фета.

Якщо такий салат приготувати заздалегідь і взяти з собою на шашлики, то він стане надзвичайним доповненням до м’яса з димком.