Контракти.ua

456  —  18.07
Як приготувати шоколадно-яблучний мус: смачний рецепт від нутриціологині
Як приготувати шоколадно-яблучний мус: смачний рецепт від нутриціологині

Рецепт корисного десерту з двох інгредієнтів — без борошна, випікання та цукру.

Цікавим рецептом на своїй сторінці, присвяченій здоровому харчуванню, поділилась нутриціологиня Dott.ssa Elena Spedicato. Для цього мусу, який буде схожий на справжній з кондитерського крему, вам знадобляться лише два інгредієнти й ви отримаєте його правильну консистенцію. Пише ТСН. 

Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Яблука - 7 шт

Чорний шоколад - 320 г

Приготування:

  • наріжте яблука та відваріть 10-15 хвилин;
  • злийте воду і змішайте разом з розтопленим на водяній бані шоколадом;
  • вилийте у форму і залиште в холодильнику на 3,5 години.

Поради:

За бажанням можна додати кілька столових ложок цукру або іншого підсолоджувача.

Здорове харчування може бути різноманітним та смачним, а цей мус — підтвердження цього.