Контракти.ua

4108  —  08.07
Гороскоп на 8 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли необхідно накопичувати енергію
Гороскоп на 8 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли необхідно накопичувати енергію

День – відповідно до рівня та спрямованості його енергетики – буде чітко розділений на дві частини.

І якщо в першій його половині ми відчуватимемо роздратування і навіть агресію, що не найкращим чином позначиться на роботі та взаєминах з іншими людьми, то пообіді життя поступово почне налагоджуватися, тому найважливіші справи та переговори потрібно запланувати саме на цей час. Також сьогодні потрібно накопичувати енергію, яка необхідна для щасливого життя та продуктивної діяльності, використовуючи для цього будь-які заняття, які приносять людині приємні емоції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Велика ймовірність отримання професійної пропозиції, від якої не можна буде відмовитися: вона виявиться не лише дуже цікавою, а й фінансово привабливою, тож втрачати її не можна.

Телець

Будь-яке необережне слово, сказане без обмірковування чи просто недоречно, може порушити – або навіть зруйнувати – стосунки з близькою людиною, які вибудовувалися роками.

Близнята

День, коли вияв упертості не лише не забороняється, а й вітається: завдяки йому ви зможете досягти професійної мети, яка ще вчора здавалася вам нереальною.

Рак

Необхідно ненадовго – хоча б на сьогоднішній день – відмовитися від властивої вам м'якості й нерішучості та дати відсіч тим, хто спробує вас зачепити: ви зможете відплатити їм, якщо захочете.

Лев

Секрет успіху в роботі – зосередженість на основному завданні: відволікаючись на розмови телефоном і переглад сторінок у соцмережах, ви й самі не помітите, як втратите дорогоцінний час.

Діва

Необхідно максимально обережно поводитися з фінансами – особливо небажано вкладати їх у сумнівні справи, якими можуть виявитися навіть непродумані придбання, що перетворяться на викинуті гроші.

Терези

Незважаючи на вашу репутацію третейського судді, втручатися в чужі конфлікти все ж не варто: через симпатію до однієї зі сторін ви навряд чи зможете бути об'єктивними, а отже, зробите помилку.

Скорпіон

Представникам вашого знака сьогодні не завадить здорова частка егоїзму: зірки радять на перше місце ставити себе – як не дивно, лише в такому разі ви зможете приділити максимум уваги своїм близьким.

Стрілець

Небажано відповідати критикою на критику: в бажанні поставити людину, яка зарвалася, на місце, ви можете перейти межу і образити її – чи варто казати про те, що це негативно позначиться на взаєминах.

Козоріг

Поганий настрій, який сьогодні несподівано може атакувати вас, потрібно "лікувати" заняттям, яке ви любите найбільше – роботою, щоправда, треба чергувати її з відпочинком, тоді вдасться встигнути більше.

Водолій

Від стрижки, навіть якщо візит до перукаря був запланований заздалегідь, краще відмовитися: результат не виправдає ваших очікувань, радше навпаки – засмутить, зіпсувавши і без того не найкращий настрій.

Риби

Необхідно уникати надмірного фізичного навантаження: великий ризик витратити всі сили на роботу або заняття спортом, після чого їх не залишиться навіть на елементарні побутові справи.