244 — 05.07
Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка
Поділимось з вами рецептом, як приготувати смачні та ароматні булочки для бургера у себе на кухні.
Фудблогерка albik.food показала, як самостійно приготувати булочки для домашніх бургерів, які будуть смачніші за магазинні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Вода - 200 г
Олія - 30 г
Цукор - 15 г
Сухі дріжджі - 7 г
Просіяне борошно - 380-420 г
Сіль
Приготування:
- Замісіть тісто: до води додайте цукор, дріжджі, олію і ретельно все перемішайте
- Далі всипте просіяне борошно та сіль;
- Поставте тісто в тепле місце;
- Після того, як тісто "відпочило", його треба ще раз трішки замісити;
- Розкотіть тісто, потім візьміть за один край і складіть його;
- За допомогою склянки зробіть з тіста кружечки, які будуть нашими булочками;
- Викладіть тісто на деко та залиште під рушником на 30 хвилин;
- Змастіть булочки водою і посипте сезамом;
- В цей час почніть розігрівати духовку;
- За кілька хвилин, поставте тісто у духовку;
- Випікайте при 180°C, 15-20 хвилин;
- Готовність перевіряйте зубочисткою, вона має виходити з булочки сухою.
Поради:
Замість сухих дріжджів можна використати свіжі, 21 г.
До цих булочок варто додати ще декілька інгредієнтів і у вас будуть готові смачні бургери, крім того, їх можна їсти просто з чаєм, супом або борщем.