1146 — 03.07
Для здоров'я та схуднення: рецепт супу з 10 овочів та трав
Це гарний вибір не тільки в холодну пору року. Якщо ви турбуєтеся про своє здоров'я або стежите за фігурою, овочевий суп для вас – чудовий варіант на обід чи вечерю.
Важко знайти рецепт, у якому було б більше овочів, ніж у цього овочевого супу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Картопля - 3 шт.
Морква - 1-2 шт.
Селера - 1-2 стебла
Фенхель - 2 цибулини
овочевий бульйон - 2 л
червона капуста - чверть невеликої головки
цвітна капуста (обрізані суцвіття) - невелика головка
броколі (обрізані суцвіття) - невелика головка
сіль - 2 чайні ложки
мелений чорний перець
зелень (кінза, кріп, петрушка)
- Наріжте всі овочі кубиками.
- У великій суповій каструлі на середньо сильному вогні обсмажте цибулю приблизно в 1/4 склянки води протягом приблизно п'яти хвилин або до тих пір, поки вона не стане м'якою і прозорою. Додайте часник до гарячої сковороди і продовжуйте обсмажувати протягом 30 секунд.
- Додайте картоплю, моркву, селеру, солодку картоплю, фенхель та бульйон. Доведіть до кипіння і зменште вогонь.
- Накрийте кришкою і варіть близько 15 хвилин або поки картопля не стане майже м'якою, але не повністю, а потім обережно додайте червону капусту, цвітну капусту, броколі та приправи. Знову доведіть до кипіння; потім зменште вогонь до кипіння.
- Накрийте кришкою і готуйте ще приблизно 5-10 хвилин або доти, поки овочі не стануть м'якими. Зніміть із вогню. Спробуйте і за бажання додайте додаткові приправи.
- Під час подавання розлийте суп по тарілках. Прикрасьте свіжою кінзою або іншою улюбленою зеленню, подавайте гарячим.