Ці три варіанти маринаду для курячого шашлика точно вразять навіть справжніх гурманів своїм вишуканим смаком.
Що найкраще підходить для шашлика з курки: три варіанти маринаду. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте всі компоненти у блендері, збити до однорідної маси. Маринад потрібно використовувати одразу. Курку щедро намастіть і відправте на ніч в холодильник. Найкраще таким маринадом маринувати цілу курку, а не філе.
Інгредієнти:
Приготування:
Прогрійте у сотейнику мед та рисовий оцет. Суміш вилийте до миски, додайте сік лимону і цедру апельсину, перемішайте. Посоліть і поперчіть. Маринувати куряче м'ясо кілька годин.
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть цедру лимону, додайте лимонний сік, гірчицю, дрібно нарізане листя шавлії, оливкову олію, мед та вичавлений часник. Поперчіть і посоліть, добре перемішайте. М'ясо щедро намажте сумішшю, закрийте в мисці кришкою і залишіть маринуватися на 1 годину.