Контракти.ua

870  —  27.06.24
Омлет зі спаржевою квасолею: чудова ідея для сніданку
Омлет зі спаржевою квасолею: чудова ідея для сніданку

Щоб смажена спаржева квасоля з яйцем вийшла смачною, обов'язково використовуйте молоді стручки.

Для приготування квасолю потрібно відварити, нарізати. Залити збитими яйцями та обсмажити. За лічені хвилини вийде не тільки смачна, а й корисна страва. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

квасоля спаржева - 300 г

яйця - 3 шт.

вершкове масло - 30 г

паприка солодка мелена

чорний перець мелений

сіль

зелень (кріп, петрушка)

  1. Квасолю вимийте, відріжте кінчики з обох боків та наріжте на невеликі шматочки.
  2. У каструлі закип'ятіть воду, додайте сіль. Відваріть квасолю в окропі 5 хвилин.
  3. Відкиньте її на друшляк, одразу обдайте холодною водою і дайте кілька хвилин їй обсохнути.
  4. Яйця з'єднайте з паприкою, чорним перцем, сіллю і збийте віночком.
  5. Розігрійте на сковороді вершкове масло. Обсмажте в ньому квасолю три хвилини і залийте яйцями. Накрийте кришкою та смажте на слабкому вогні п'ять хвилин.
  6. Посипте зверху дрібно нарубаною зеленню.

Поради:

  • Коли заллєте квасолю яйцями, не перемішуйте.