Контракти.ua

715  —  23.06
Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки
Як приготувати кабачковий торт: рецепт від фудблогерки

Незвичний і цікавий рецепт солоного торта з кабачків, який смакуватиме навіть тим, хто їх не дуже полюбляє.

Фудблогерка Ira.ipelekh на своїй сторінці запропонувала й показала, як зробити дуже цікавий рецепт торта з кабачків. Він виходить дуже ніжним і соковитим та чудово підійде вегетаріанцям. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Кабачок - 800 г

Борошно - 3-4 ст. л.

Яйце - 3 шт.

сіль

перець

сир плавлений - 3 шт.

яйце варене - 3 шт.

помідори - 2 шт.

кріп - 1/2 пучка

часник - 3-4 зубки

сметана

Приготування:

  • Кабачки натерти на середній тертці.
  • Додати яйця, сіль, перець і добре все перемішати.
  • Всипати борошно і ще раз перемішати.
  • Смажити на невеликій кількості олії з двох боків до золотавого кольору.
  • Готові млинці охолодити.
  • Плавлені сирки та яйце натерти на тертці.
  • Помідори дрібно нарізати та додати до них вичавлений часник, сметану, зелень, сіль і перець.
  • Намастити млинці начинкою, складаючи їх один на інший.

Поради:

  • На один млинець потрібно близько 4-5 ст. л. тіста.
  • Замість сметани можна використати майонез.
  • Бажано залишити торт на пів години-годину в холодильнику для стабілізації, але можна їсти й одразу.

Якщо раніше з солоних тортів ви знали лише м’ясні та печінкові, то тепер до вашої кулінарної книги можна вписати новий цікавий рецепт.