Печериці – це завжди смачно, а домашні мариновані печериці можуть стати чудовим доповненням до салату або окремою стравою на столі.
Магазинні мариновані гриби коштують недешево, тож блогерка Аня Скиба вирішила перевірити рецепт домашніх маринованих грибів у мікрохвильовці, за 5 хвилин. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Печериці - 1кг
Сіль - 2 ст. л
Цукор - 1 ст. л
Оцет - 2 ст. л
Олія - 150 г
Лавровий листок
Рецепт на 1 кг грибів. У відео в авторки грибів менше, тому пропорції дещо різняться.
Приготування:
Поради:
Такі гриби зберігаються близько 3-4 днів у холодильнику. Можна їх законсервувати, але теж краще зберігати в холодильнику. За вашим смаком можна ще додати часник, гвоздику та духмяний перець.