Контракти.ua

550  —  17.06
Гороскоп на 17 червня для всіх знаків зодіаку: день, який зроблять людей надмірно емоційними
Гороскоп на 17 червня для всіх знаків зодіаку: день, який зроблять людей надмірно емоційними

Енергії дня роблять людей надмірно емоційними і, як наслідок, недовірливими та вразливими.

Позбутися цих неприємних — і нав'язливих — почуттів, можна буде, тільки знайшовши душевну рівновагу. Якщо ж цього не зробити, негатив, що опанував людиною, не дасть їй повноцінно жити і працювати, а, отже, день виявиться безнадійно зіпсованим. Також це один із найкращих днів для заняття благодійністю, коли добрі справи робити не лише благородно, а й вигідно. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Не бійтеся співчувати людям, які – на ваш погляд – цього потребують: таке ставлення не стане свідченням вашої слабкості – навпаки, воно продемонструє вашу моральну силу.

Телець

Спалахи гніву, до яких ви будете схильні цього дня, можуть не тільки ускладнити ваші стосунки з людьми, що оточують вас, але негативно вплинути на ваше здоров'я – кажуть, від них страждає печінка.

Близнята

Приплив сил, що дозволяє якщо не згорнути гори, то хоча б виконати заплановані на сьогодні справи, відчують передусім ті, хто зробить максимальну кількість добрих справ – не варто на них скупитися.

Рак

Варто на якийсь час забути про роботу і зосередитися на інших – нематеріальних – життєвих сферах: наприклад, згадати про те, що останнім часом замало уваги приділяли коханій людині.

Лев

Необхідно ретельно стежити за тим, що кажете і навіть думаєте: спалах гніву чи агресії, можливий цього дня, негативно вплине на стосунки з людьми – як рідними, так і просто знайомими.

Діва

Не соромтеся показувати свою доброту людям, які вас оточують: насправді, ви зовсім не така байдужа і зарозуміла людина, якою чомусь хочете здаватися, тому варто відкрити своє справжнє обличчя.

Терези

День, коли можна займатися роботою над власними помилками та пошуку правильної відповіді на важливе життєве запитання: головне, поставити його собі – точніше, своїй підсвідомості – і відповідь обов'язково прийде.

Скорпіон

День, коли важливо уникати надто тісного контакту з близькими людьми: велика ймовірність того, що слово за слово спливе давня образа, яка призведе до чергової тривалої сварки.

Стрілець

Спілкуючись із близькими людьми, намагайтеся не реагувати на дрібні «шпильки», якими вони з великою ймовірністю намагаються вас вколоти: вже завтра ви про них забудете, а сварка може тривати довго.

Козоріг

Не намагайтеся будь-що-будь навіяти собі, і іншим, що ви всім задоволені і щасливі: цілком достатньо визнати, що у вас існують невеликі проблеми, але ви знаєте, як їх вирішити.

Водолій

Професійна – чи особиста – перемога, яку вдасться здобути цього дня, значно посилить вашу самооцінку та сприятиме вашій впевненості в собі, чого ви давно потребуєте.

Риби

На агресивні випади з боку оточення потрібно реагувати з максимальним спокоєм, інакше може заваритись така «каша», що мало не здасться жодній зі сторін конфлікту.

Статьи по теме
Гороскоп на 17 червня для всіх знаків зодіаку: день темної енергетики
Гороскоп на 17 червня для всіх знаків зодіаку: день темної енергетики

День негативної – темної – енергетики, якій люди через занепад сил не можуть протистояти.
17.06.23 — 8712