Контракти.ua

776  —  16.06
Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна
Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна

Якщо ви думаєте, що у рагу немає нічого незвичного, то просто спробуйте приготувати його за цим рецептом.

Фактично всі рецепти Савви Лібкіна приречені на успіх та похвалу читачів і відвідувачів його закладів. Рецепти, які він постить у себе на сторінці максимально прості, легкі у приготуванні та дуже смачні. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Картопля молода очищена - 300 г

Морква молода очищена - 200 г

Зелений горошок очищений - 300 г

Часник молодий зі стеблом - 100 г

Цибуля ріпчаста молода - 100 г

Сметана - 50 г

Бульйон курячий - 300 г

Масло вершкове 82% жирності - 50 г

Олія - 50 г

Приготування:

  • Очищену моркву та молодий часник нарізати кільцями товщиною 2 мм;
  • Відварити молоду картоплю;
  • Підсмажити моркву окремо майже до готовності;
  • У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику;
  • Перекласти в сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю та зелену частину часнику;
  • Влити бульйон та додати вершкове масло, посолити до смаку і тушкувати 20 хв;
  • Додати трохи сметани та посипати кропом;
  • Подавати до столу гарячим

Гарантуємо, що ваша родина уподобає цю страву і навіть діти не залишать нічого у тарілці.