Смачні, ароматні та надзвичайно сирні баклажани, від яких просто неможливо відірватись, а головне, їх приготування займає мінімум часу.
Цікавим рецептом запечених фаршированих баклажанів-човників поділилась на своїй сторінці фудблогерка Anna Terés. Готувати їх дуже легко та швидко, і вони можуть стати вашим повноцінним обідом чи вечерею. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Баклажан - 2 шт.
Яєчні жовтки - 4 шт.
Томатний соус - 4 ст. л
Сир моцарела - 75 г
Помідори чері
Орегано
Петрушка
Олія
Сіль
Якщо ви хочете приготувати їх заздалегідь, то зберігайте уже смаженими в холодильнику, а поки розігріваєте духовку, викладіть на них начинку - і за декілька хвилин вони будуть готові до вживання.
Такі баклажани можна готувати хоч щодня, і вони ідеально смакуватимуть до святкового столу. За бажанням начинку можна змінити на власний розсуд.