Контракти.ua

529  —  03.06
Як приготувати смачний персиковий пудинг: рецепт від фудблогера
Як приготувати смачний персиковий пудинг: рецепт від фудблогера

Цей пудинг лише з чотирьох інгредієнтів справжня насолода та надзвичайно легкий у приготуванні.

Фудблогер Mostafa tazi belagag на своїй сторінці в Instagram часто висвітлює дуже прості та смачні відео-рецепти. Одним із останніх, яким він поділився з читачами, став рецепт персикового пудингу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Консервовані персики - 500 г

Яйця - 4 шт.

Згущене молоко - 370 мл

Печиво - 160 г

Карамель

Приготування:

  • У блендері змішайте консервовані персики та яйця;
  • Додайте згущене молоко та печиво;
  • Ще раз перебийте все блендером до однорідної маси;
  • На дно форми для випікання залийте карамель і розподіліть рівномірно за формою;
  • Зверху, за допомогою лопатки, вилийте тісто;
  • Накрийте фольгою і випікайте при 180°C, 50 хвилин.

Поради:

Карамель не обов’язкова, можете випікати пудинг без неї.

Пудинг точно буде вам до смаку, головне, придбати більше консервованих персиків, адже зупинитись просто неможливо.