Контракти.ua

260  —  29.05
Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня
Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня

Попри дощі та грози, початок літа буде теплим та навіть спекотним.

Погода на початку літа в Україні буде з грозами, градом та шквалами, однак з високою температурою повітря. У другій половині тижня вони охоплять більшість областей. Пише ТСН. 

Про це йдеться у прогнозі погоди на тиждень від метеоролога Ігоря Кібальчича.

Прогноз погоди на 29 травня

Прогноз погоди на 29 травня передбачає, що вночі на півдні України та Прикарпатті, вдень у центрі, на заході та місцями на сході держави пройдуть дощі з грозами. Нічна температура повітря становитиме +12 +17 градусів. Удень стовпчики термометрів підіймуться у центральних та південно-західних областях до +19 +24, на решті території очікується +25 +30 градусів.

Прогноз погоди на 30 травня

Погода 30 травня на Правобережжі України буде зі зливами, градом та шквалистим вітром. Температура повітря вночі очікується на рівні +11 +16 градусів, а вдень повітря прогріється до +19 +24 градусів. Тепліше буде на Лівобережжі – +25 +30 градусів.

Прогноз погоди на 31 травня

Прогноз погоди на 31 травня: вдень в Україні очікуються короткочасні дощі з грозами, місцями – град та шквали. Однак така погода не зачепить центральні та південні області. Нічна температура повітря становитиме +12 +17 градусів, удень – +23 +28 градусів.