Контракти.ua

244  —  24.05
Як приготувати соковиті курячі відбивні
Як приготувати соковиті курячі відбивні

Соковиті курячі відбивні — ідеальна страва для сімейного обіду або вечері. Для приготування вам потрібно відбити куряче філе, замаринувати в соусі на основі яєць, крохмалю, соєвого соусу та часнику і обсмажити на сковороді.

Подавайте з будь-яким гарніром чи овочами. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 700 г

яйця - 2 шт.

часник - 4 зубчики

соєвий соус - 2 ст. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

Вода - 2 ст. л.

паприка мелена солодка

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Куряче філе промийте та обсушіть паперовим рушником. Наріжте пластинами. Відбийте трохи кухонним молоточком і трохи посоліть.
  2. Часник видавіть через прес.
  3. Для кляру в мисці з'єднайте яйця, соєвий соус, крохмаль, розведений водою, часник, паприку, перець та сіль. Збийте віночком. Викладіть куряче філе в кляр, перемішайте і залишіть за кімнатної температури на 20-30 хвилин.
  4. Кожен шматочок філе вмочуйте в кляр, щоб він повністю покривав м'ясо. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Куряче філе можна замінити ошийком зі свинини.