Контракти.ua

232  —  23.05
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка
Як приготувати запіканку з кабачків і шпинату: рецептом ділиться фудблогерка

Швидкий і простий рецепт з кабачками, який ідеально підійде на сніданок, щоб зарядити організм вітамінами та корисними елементами.

Кабачки та листова зелень надзвичайно корисні для нашого організму. В рецепті, який на своїй сторінці опублікувала фудблогерка Ester Frrl Cñr, вони так добре поєднані, що смак шпинату сподобається кожному. Спробуйте приготувати – й ця запіканка увійде до вашого топу страв! Пише ТСН. 

Інгредієнти

Кабачок - 1/2

шпинат

яйце - 2 шт.

сир твердий - 150 г

Приготування:

  • Поріжте кабачки кружальцями.
  • Форму для випікання застеліть пергаментом.
  • Викладіть до неї кабачки.
  • До яєць додайте шпинат і все ретельно перемішайте.
  • Залийте сумішшю зверху кабачки.
  • Посипте тертим сиром.
  • Викладіть на сир ще один шар кабачків.
  • Ще раз посипте сиром.
  • Поставте до духовки на 20 хвилин за температури 180 градусів.

Ця запіканка чудово підійде вегетаріанцям, а кабачок легко можна замінити на цукіні або патисон.