Голубці – це надзвичайно смачно, але готувати їх дуже довго. Єдиний швидкий процес, пов’язаний з ними, це те, що вони швидко закінчуються!
На своїй сторінці фудблогерка Аня Тимошенко поділилася цікавим рецептом лінивих голубців, над якими не треба чаклувати весь день, щоб ввечері їх уже не було. Хазяйці це, звісно, завжди комплімент, але наступного дня – все по колу. Тож ось рецепт голубців, що більше нагадує рецепт котлет. Швидко, легко і смачно. Пише ТСН.
Фарш - 800 г
Рис - 150 г
капуста молода - 1/2 качана
цибуля - 1 шт.
морква - 1 шт.
паста томатна - 2 ст. л.
Сметана - 3 ст. л.
Борошно - 1 ст. л.
Вода - 0,5 л
сіль
спеції
олія для смаження
За бажанням можете змінити якісь інгредієнти, щось додати або прибрати. Також такий рецепт можна трансформувати у вегетаріанський, просто прибравши м'ясо.