Чим можна замінити рис в голубцях, щоб було дуже смачно
Класичні голубці традиційно готують з різних видів м'яса, точніше фаршу та доведеного до напівготовності рису. Пише ТСН.
Щоб урізноманітнити смак голубців, можна додати інші інгредієнти
Для голубців можна використовувати гречку. Але ця крупа відрізняється від нейтрального на смак рису набагато яскравішим присмаком, і це не завжди подобається господиням, оскільки гречка перебиває смак інших інгредієнтів голубців.
Хороші відгуки про перлову крупу. Вона не має такого вираженого смаку, як гречка і гармонічно замінює рис в голубцях. Перед додаванням, її потрібно попередньо замочити, а потім відварити до напівготовності.
Можна сміливо експериментувати з ячною крупою і навіть з вівсяними пластівцями. Плюс вівсяних пластівців в тому, що вони не лише гармонійно поєднуються з м'ясом та овочами, а й ще роблять начинку щільнішою, завдяки чому голубці точно не розваляться під час приготування.
Булгур відмінно поєднується з м’ясом, тому голубці вийдуть цікавими та якісними. Попереднє варіння не потрібне.
Якщо ви хочете приготувати смачні голубці, зверніть увагу на кіноа. Цей різновид амаранту має незвичайний горіховий присмак, завдяки чому звичайні голубці стануть значно смачнішими.