374 — 14.05
Як приготувати смачне печиво з какао
Солодке та смачне печиво до чаю – це, як теплі і приємні спогади з дитинства.
Якщо до магазину бігти ліньки, чи немає можливості, пропонуємо вам зробити прости та швидкий рецепт смачнючого печива, від якого уся родина буде в захваті та буде просити ще. Пише ТСН.
Інгредієнти
Тісто листково-дріжджове - 0,5 кг
Масло - 50 г
Какао - 2 ст. л
Цукор - 2 ст. л
Яйце - 1 шт
- Масло розтопити, змішати з какао і цукром.
- Тісто розкатати, нанести суміш з какао, складати, як на відео.
- Зверху змастити яйцем, випікати за 180 градусів 20-25 хв.
Поради:
- Начинку можна робити різною, головне, щоб не була рідка, бо буде текти і буде не зручно скручувати.
- Начинка потрібна, бо якщо робити лише з цукром та яйцем, тісто засохне.
- Якщо ваша какао-начинка застигла, не треба додавати більше масла, бо ж все потече, краще просто її підігрійте і далі наносьте.
- Начинка може бути маковою, чи сирною, головне, аби була сухою.