Контракти.ua

385  —  14.05
Як приготувати котлети в духовці
Як приготувати котлети в духовці

Чудовий спосіб приготувати багато соковитих котлет, не стоячи біля плити – це запекти в духовці. Вони виходять кориснішими, ніж смажені на сковороді.

Підготуйте фарш, сформуйте котлети та відправте їх у духовку. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинина (фарш) - 700 г

яловичина (фарш) - 300 г

яйця - 1 шт.

картопля - 2 шт.

цибуля ріпчаста - 3 шт.

часник - 3 зубчики

перець чорний мелений

сіль

  1. Картоплю та цибулю очистіть і помийте. Картоплю натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно наріжте, часник видавіть через прес.
  2. У миску викладіть свинячий і яловичий фарші. Додайте до них яйце, картоплю, цибулю, часник, перець та сіль. Перемішайте та відбийте.
  3. Сформуйте котлети однакового розміру, викладіть на деко, застелене пергаментом і змащене олією.
  4. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Поради:

  • За бажанням обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
  • Фарш можна використовувати будь-який.