Контракти.ua

168  —  10.05
Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні
Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні

Температура вденьбуде триматися в межах +13…+19 градусів.

В Україні найближчим часом особливого потепління можна не очікувати, температура буде "помірно комфортною". Про детальний прогноз погоди розповіла відомий синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Скільки бачить синоптичне око, особливого тепла, тим паче, спеки в Україні найближчим часом не передбачається. Так, помірно, так, комфортно, вдень десь в межах +13…+19 градусів, часом десь вискочать градуси за межі +20, але атмосфера швиденько зажене градуси назад, у теперішні межі", - розповіла Діденко.

За її словами, хоча у південній частині та на Закарпатті традиційно буде тепліше, проте переважно все ж очікується свіжа погода.

А найближчої ночі на сході, півночі та в центрі України місцями навіть ймовірні заморозки.

Так, 10-го травня максимальна температура повітря в Україні  становитиме +14…+18 градусів, у південній частині та на Закарпатті +19…+21 градус.

Україну все ще охоплює антициклон північно-західного походження, який відганятиме дощі, тому в п'ятницю буде малохмарно і сонячно. Хіба що місцями невеликий дощ пройде на Сумщині, Чернігівщині та в другій половині дня збільшиться хмарність на Київщині.

У Києві 10-го травня істотних опадів не передбачається, хоч після обіду в столиці побільшає на небі хмар. Вночі буде +3…+5 градусів, завтра вдень повітря прогріється до +17 градусів.

"У суботу невеликі дощі місцями пройдуть на заході, у центральних областях та на сході, а на Провідну неділю опадів в Україні не передбачається", - зазначила синоптик.

Статьи по теме
Прогноз здивує: синоптик розповів, що буде з погодою в Україні на Різдво 25 грудня
Прогноз здивує: синоптик розповів, що буде з погодою в Україні на Різдво 25 грудня

Синоптик озвучив прогноз погоди в Україні на свято
23.12.22 — 546