291 — 07.05
Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері
Швидка закуска для романтичної вечері або просто для перекусу. Поєднання хрусткого багета і розплавленого сиру надасть страві пікантності.
Наріжте багет скибками, змастіть оливковою олією з приправою та викладіть на деко, всередину покладіть сир і запікайте в духовці. Вмочуйте багет у сир і насолоджуйтеся чудовим смаком. Пише ТСН.
Інгредієнти
сир "Камамбер" - 1 шт.
багет - 1 шт.
олія оливкова - 4 ст. л.
трави прованські
- Багет наріжте скибками.
- В центрі застеленого пергаментом дека викладіть сир. Зробіть на ньому поперечні та поздовжні неглибокі надрізи. Багет розкладіть довкола сиру.
- Оливкову олію з'єднайте з прованськими травами та перемішайте.
- Кожну скибку багета змастіть сумішшю.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 13-15 хвилин.
Поради:
- Багет можна замінити вашим улюбленим хлібом.