284 — 05.05
Як приготувати домашні хотдоги в духовці
Хрумка булочка та соковита, ароматна начинка з овочами, сосискою та сиром не залишить нікого байдужим. Дуже просто, смачно та швидко на сніданок чи вечерю.
Хотдог можна взяти на роботу, у похід чи пікнік. Пише ТСН.
Інгредієнти
булочка (для хотдогів) - 5 штук
сосиски - 5 штук
сир твердий - 250 г
кетчуп - 5 ст. л.
мариновані огірки - 3 шт.
морква по-корейськи - 100 г
майонез
гірчиця
- Мариновані огірки наріжте на маленькі слайси.
- Твердий сир натріть на тертці.
- Сосиски відваріть у киплячій воді три хвилини.
- Булочки розріжте вздовж, але не до кінця. Акуратно розкрийте їх, змастіть кетчупом, майонезом, гірчицею. Викладіть мариновані огірки, моркву по-корейськи та сосиску. Викладіть хотдоги на деко для запікання. Змастіть зверху кетчупом та посипте тертим сиром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 10 хвилин.
Поради:
- Інгредієнти для хотдогу можна використовувати будь-які.