Контракти.ua

310  —  28.04
Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку: один із найсприятливіших днів місячного календаря
Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку: один із найсприятливіших днів місячного календаря

Один із найсприятливіших днів місячного календаря, коли відкриваються широкі можливості для нових починань.

Заради такого випадку можна навіть пожертвувати вихідним днем, розпочавши робочий тиждень на день раніше – шкодувати про це згодом не доведеться, скоріше, навпаки. Щоправда, необхідно ставати до реалізації тих проєктів, яким передувала ретельна підготовка, інакше результат може бути сумнівним. Важливо також приділити увагу близьким людям – вони на неї заслуговують. Пише ТСН. 

Овен

День, коли ви можете відчути, що у вашому житті намітилися відчутні зміни на краще. Головне – не стати жертвою банального пристріту, нікому про це не розповідати.

Телець

Найважливіша якість, яка знадобиться вам сьогодні, – самокритичність: вона допоможе вам проаналізувати ситуацію, що склалася, і зробити з неї єдино правильний висновок.

Близнята

У досягненні поставленої мети необхідно виявити наполегливість: можливо, одразу – як кажуть, з наскоку, – отримати бажане не вдасться, але друга чи третя спроба точно увінчається успіхом.

Рак

Не варто всі свої сили кидати на роботу — вона нікуди від вас не подінеться, а ось згадати про те, що сьогодні вихідний, не тільки можна, а й потрібно — це дозволить перевести дух і відновити сили.

Лев

День, коли для досягнення поставленої мети потрібно буде ризикнути: головне в цьому питанні – не заходити надто далеко і робити тільки ті дії, наслідки яких були ретельно прораховані.

Діва

Не варто кидатися в роботу над новим проєктом – як у вир головою: для початку необхідно добре продумати, що ви в результаті хочете отримати, а також розробити тактику та стратегію руху до мети.

Терези

Вибравши завдання, над рішенням якого ви працюватимете найближчим часом, не сумнівайтеся у своїх силах: їх вистачить для того, щоб довести цю справу до фіналу і отримати від начальства оцінку «відмінно».

Скорпіон

Роблячи важливий – життєвий чи професійний – вибір, переконайтеся, що ця мета – ваша, а чи не навіяна чиїмось стороннім впливом – у такому разі вам навряд чи вдасться її досягти, лише час даремно витратите.

Стрілець

Не можна упускати можливості – як професійного, так і особистого характеру, які подарує вам сьогоднішній день: не варто розкидатися подарунками долі, бо остання може образитися.

Козоріг

День сприятливий для серйозної розмови з близькою людиною, яку ви вже давно відкладаєте з дня на день: сьогодні вам вдасться найкращим чином вирішити всі суперечливі питання та налагодити стосунки.

Водолій

Цього дня вам часто здаватиметься, що ви стали щасливим володарем чарівної палички – багато проблем, які вважалися досі нерозв'язними, владнаються легко – начебто самі собою.

Риби

Не варто намагатися «закрити» справи за один – тим більше вихідний – день: визначте найважливішу, яку можна буде втілити в життя на енергетичній хвилі дня, а решту перенесіть на завтра.