Контракти.ua

27493  —  22.11.10
Скандинавський профіль Volvo Cars: більше уваги на водія
Скандинавський профіль Volvo Cars: більше уваги на водія

Стефан Якобі, президент і головний виконавчий директор Volvo Cars, під час прес-конференції 17 листопада для Motor Press Guild (MPG), зосередив свою увагу на удосконаленні бренду Volvo та його майбутньому в Сполучених Штатах, відкриваючи своїм виступом Лос-Анджелеський Автосалон.

 

«Від сьогодні, ви можете очікувати від нас більшого: ми починаємо робити речі швидше, краще і ефективніше», говорить Стефан Якобі. «Ми будемо впроваджувати нові ідеї на ринок ще оперативніше, ніж це було до того. Наша увага направлена на підхід, орієнтований саме на водія і ми прагнемо виділитися з натовпу завдяки наданню автомобілю чітких індивідуальних рис. Але не шляхом копіювання наших основних конкурентів. Навпаки, ми намагаємось відтворити свій унікальний, Скандинавський профіль.»
Скандинавський дизайн і якість світового класу, передові функції безпеки і нові досягнення в екологічних технологіях будуть залишатися серцем і душею Volvo Cars і в майбутньому.
Безкомпромісні електромобілі
«Наше бажання скоротити викиди СО2 є гарним прикладом для наслідування. Все більше і більше людей цікавляться проблемою ефективності палива, його альтернативними видами та інноваційними електричними транспортними засобами, перебуваючи у пошуках стійкої мобільності. Але ці свідомі люди не хочуть поступатися задоволенням від володіння розкішним автомобілем. А й справді, навіщо? Ми працюємо над різними варіантами, які пропонують настільки ж неймовірний досвід керування, немов би від автомобіля із традиційною трансмісією», - розповідає Стефан Якобі.
В наступному році, в Каліфорнії, Volvo Cars розпочне випробування електромобіля C30 DRIVe Electric.
«У найближчі роки ми будемо працювати над тим, щоб задовольнити американських покупців автомобілів преміум-сегменту. Це включає в себе введення привабливішого продукту і ще більшу турботу про наших клієнтів. Новий Volvo Cars стане автовиробником нового виду розкоші для цього мінливого світу», підсумовує Стефан Якобі.

Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449