Контракти.ua

491  —  18.04
Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції
Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції

Картопляний салат з овочами і оригінальною заправкою — чудова страва для святкової вечері.

Приготування теплого салату з картоплею і перцем займе досить багато часу, більше години, але результат вас не розчарує. Пише ТСН. 

Інгредієнти

  • 300 г дрібної рожевої картоплі
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 70 г оливок без кісточок
  • 1 ч. л. бальзамічного оцту
  • 2 стрілки зеленої цибулі
  • 2 гілочки петрушки
  • 1 ч. л. негострої гірчиці
  • по 1/2 червоного, зеленого і жовтого болгарського перцю
  • 1 скл. виноградних помідорів
  • 1 ч. л. орегано
  • сіль і чорний перець

Приготування

Ретельно вимийте і, не очищаючи від шкірки, розріжте на товсті кружальцями або половинки картоплю. Обсмажте в сковороді з олією майже до готовності. Доведіть до готовності в мікрохвильовці в режимі "гриль" або в духовці з температурою 220°С протягом 7-10 хвилин.

Наріжте кубиками і спасеруйте всі перці. Змішайте в салатниці скибочки картоплі, перець, оливки, помідори, помиті і нарізані цибулю і петрушку.

З'єднайте в чашці оливкову олію, винний і бальзамічний оцет, гірчицю, орегано, сіль і перець і полийте соусом салат.