Картопляний салат з овочами і оригінальною заправкою — чудова страва для святкової вечері.
Приготування теплого салату з картоплею і перцем займе досить багато часу, більше години, але результат вас не розчарує. Пише ТСН.
Інгредієнти
Приготування
Ретельно вимийте і, не очищаючи від шкірки, розріжте на товсті кружальцями або половинки картоплю. Обсмажте в сковороді з олією майже до готовності. Доведіть до готовності в мікрохвильовці в режимі "гриль" або в духовці з температурою 220°С протягом 7-10 хвилин.
Наріжте кубиками і спасеруйте всі перці. Змішайте в салатниці скибочки картоплі, перець, оливки, помідори, помиті і нарізані цибулю і петрушку.
З'єднайте в чашці оливкову олію, винний і бальзамічний оцет, гірчицю, орегано, сіль і перець і полийте соусом салат.