Контракти.ua

318  —  02.04
В Україну йдуть дощі та похолодання: де і коли зіпсується погода
В Україну йдуть дощі та похолодання: де і коли зіпсується погода

Цього тижня в Україні очікується зміна погоди.

Перший тиждень квітня в Україні принесе нам нестабільну погоду. 1 квітня ще буде неймовірно тепло, проте вже з вівторка, 2 квітня, погода почне змінюватися. Першими це відчують жителі західних областей, а з 3 числа похолодання і дощі поширяться і на решту території країни. До кінця тижня погода почне стабілізуватися - стовпчики термометрів знову поповзуть вгору. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

2 квітня із заходу до нас прийдуть дощі. Опади зачеплять також і північні області, місцями будуть грози. Разом із дощами очікується і похолодання - у західних областях температура знизиться до +17°...+20°. На решті території поки ще буде сухо і тепло, +20°...+25°, а в Криму - до +27°.

У середу, 3 квітня, похолодання охопить уже всю Україну. Температура знизиться до +13°...+19°. Місцями на заході та півночі пройдуть невеликі дощі.

У середині тижня, 4 квітня, похолодання в Україні продовжиться. На заході буде +11°....+16°, а на півночі температура впаде до +10°...+13°.

У Вінницькій, Черкаській та Харківській областях буде +12°...+15°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть +17°...+21°.

Місцями на заході, півночі та в центральній частині дощитиме.

Перед вихідними опадів в Україні поменшає. 5 квітня очікується мінлива хмарність, а температура буде в межах +12°...+19°.

У суботу, 6 квітня, в Україні місцями пройдуть дощі, а до кінця тижня погода почне стабілізуватися. 7 квітня стовпчики термометрів у багатьох областях уже покажуть +16°...+20°, проте в північній частині все ще буде свіжо, +12°...+15°.