Контракти.ua

307  —  01.04
Квітень почнеться літнім теплом: синоптики дали новий прогноз
Квітень почнеться літнім теплом: синоптики дали новий прогноз

Синоптики уточнили прогноз погоди на 1 квітня та розповіли, в яких регіонах варто очікувати до +25 градусів.

Прогноз погоди оприлюднило видання NV. Пише apostrophe.ua.

На початку квітня, як прогнозують синоптики, українців відчують по-справжньому теплу погоду. У деяких регіонах України температура повітря вдень становитиме до +25 градусів.

Аномальне тепло 1 квітня завітає до західних регіонів. Можлива мінлива хмарність впродовж доби. Вночі температура повітря становитиме від +8 до +10, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до позначки +23...+25 градусів. У деяких районах навіть можливі +26 градусів.

В північних та центральних областях опадів також не очікується. Вночі прогнозують аналогічну температуру, як на Заході. Вдень повітря прогріється до +21...+23 градусів. Також теплу погоду синоптики обіцяють мешканцям південної частини України - вночі температура становитиме до +9, а вдень стовпчики піднімуться до +22 градусів.

На сході також очікується мінлива хмарність. Нічна температура у регіоні від +5 до +7. Найхолодніше буде на Луганщині, де вночі стовпчики термометрів опустяться до +4. Середня денна температура у східних областях - до +22.

В Криму синоптики також обіцяють теплу погоду до +22 градусів. Впродовж доби можлива мінлива хмарність, а вночі температура опуститься до позначки у +6...+10 градусів.