Контракти.ua

280  —  31.03
Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли важливо поставити собі мету
Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли важливо поставити собі мету

День, коли дуже важливо поставити собі мету, яку людина планує досягти найближчим часом.

Недільний день це завдання не перешкода: скласти план і намітити шляхи його виконання можна – і потрібно – сьогодні, а розпочати реалізацію – завтра. Час також сприятливий для тих, хто – як на професійному, так і на аматорському рівні – займається творчістю: натхнення, яке зійде на них сьогодні, дасть змогу створити щось справді прекрасне. Пише ТСН. 

Овен

Можна сміливо вирушати у поїздки — у вихідний день вони, найімовірніше, матимуть особистий характер, але не виключаються й службові відрядження: відпочивши, вже завтра можна буде розпочати роботу.

Телець

Не варто дослухатися до порад доброзичливців – як істинних, так і уявних: висловлюючи побажання на вашу адресу, вони будуть переслідувати не ваші, а власні інтереси.

Близнята

День, незважаючи на його вихідний статус, несе серйозні професійні перспективи, намагайтеся їх не проґавити, давши позитивну відповідь на привабливу пропозицію роботи над новим проєктом.

Рак

Не варто емоційно реагувати на події, що відбуваються: вже наступного дня з'ясується, що особливого значення вони не мають, погодьтеся, прикро витратити нервові клітини дарма.

Лев

Присвятивши роботі хоча б частину сьогоднішнього – вихідного – дня, можна буде закласти основу для виконання важливого професійного завдання – вже завтра ви подякуєте собі за таку передбачливість.

Діва

Який би авторитет не мала людина, яка сьогодні переконуватиме вас у своїй правоті, намагайтеся зберегти здоровий глузд – не піддавайтеся на маніпуляції, інакше станете пішаком у чужій грі.

Терези

Не бійтеся відстоювати власну точку зору, навіть якщо вона буде суперечити думці дуже авторитетних для вас людей – якщо ви будете досить переконливими, вони визнають ваші докази справедливими.

Скорпіон

День – особливо другу його половину – необхідно присвятити спілкуванню з друзями та рідними людьми: найкраще зробити це очно, але через брак часу та можливості можна поговорити і по телефону.

Стрілець

Обставини сьогоднішнього дня змусять вас задуматися над тим, чи правильною життєвою дорогою ви йдете – можливо, вам варто переглянути як свої цілі, так і способи їх досягнення.

Козоріг

До завершення професійного проєкту, над яким ви зараз працюєте, залишився один серйозний ривок: подумайте над тим, як уже завтра зробити це максимально швидко і успішно.

Водолій

На представників вашого знака чекає успіх у всіх життєвих сферах, але з урахуванням того, що сьогоднішній день є вихідним, пріоритетною стане сфера особистого життя, де можна вирішувати нагальні завдання.

Риби

Бажання зустрітися і поспілкуватися з людиною, яку ви давно не бачили, найімовірніше, виявиться невипадковим: таким чином підсвідомість підкаже вам, що саме вона може надати вам необхідну допомогу.

Статьи по теме
Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна кидати незакінчені справи
Гороскоп на 31 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна кидати незакінчені справи

День, коли потрібно орієнтуватися не на результат, хоча він теж матиме значення, а на процес руху до мети.
31.03.23 — 8232