Контракти.ua

248  —  27.03
Гороскоп на 27 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли треба провести роботу над помилками
Гороскоп на 27 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли треба провести роботу над помилками

Один із найскладніших днів місячного календаря, який має негативну репутацію у астрологів.

Небажано спілкуватися з людьми, які викликають негативні емоції або мають репутацію токсичних. Користі від розмов з ними однаково не буде, а от нервів доведеться витратити багато, що погано позначиться на подіях – як у професійному, так і в особистому житті. Також можна – і потрібно – провести роботу над помилками, зробленими в попередній часовий період: дійшовши правильних висновків, можна буде уникнути невдач у майбутньому. Пише ТСН. 

Овен

З негативною енергією дня необхідно боротися за допомогою гарного настрою, який супроводжуватиме вас, незважаючи ні на що: під його впливом розвіються будь-які "хмари".

Телець

Оминайте стороною неадекватно налаштованих людей, навіть якщо вам здасться, що вони потребують допомоги – це той випадок, коли добрі наміри можуть завести вас за відомою всім адресою.

Близнята

Важливе рішення, яке вам необхідно буде ухвалити цього дня, вимагатиме уваги й зосередженості: прогледівши одну – навіть незначну – деталь, ви можете помилитися, і навіть дуже сильно.

Рак

Отримавши пропозицію добре заробити, нічого водночас не роблячи, згадайте народну мудрість про те, де зазвичай лежить безкоштовний сир: добре подумавши і все зваживши, вам краще відмовитися.

Лев

Не беріть на себе чужу роботу, навіть якщо вас дуже про це проситимуть: найімовірніше, завдання, яке вам належить вирішити, підступне – ви про це не підозрюєте, а отже, вас хочуть підставити.

Діва

Образливі слова, які ви – під впливом емоцій – можете кинути на адресу одного з близьких вам людей, можуть стати причиною серйозного конфлікту: велика ймовірність того, що вам так до кінця і не вдасться його загладити.

Терези

Тим із вас, хто деякий час тому посварився з найкращим другом, а тепер не знає, як помиритися, потрібно скористатися обставинами нинішнього дня – вони допоможуть налагодити стосунки.

Скорпіон

Сьогодні зірки рекомендують вам відмовитися від будь-яких фінансових операцій – надто велика ймовірність дрібної, але прикрої помилки, яка зрештою може дуже дорого вам обійтися.

Стрілець

Дорікаючи та звинувачуючи будь-кого в непристойному вчинку, подумайте про те, чи є ви зразком бездоганності у всьому, і лише потім починайте кидатися "камінням".

Козоріг

Від самого ранку вам доведеться боротися з моральною напруженістю, яка ускладнить як роботу, так і спілкування з людьми навколо – спробуйте протиставити їй гарну музику в плеєрі, це має допомогти.

Водолій

Обговорювати когось – особливо позаочі – небажано в будь-який час, але сьогоднішній день особливо несприятливий для чуток і пліток: вони дуже швидко обернуться проти вас самих.

Риби

Сьогодні – втім, як і завжди – не варто грубити нікому, але особливо важливо уникати зіткнень з начальством: пам'ятайте, що від нього залежать як умови вашої роботи, так і зарплатня.