Контракти.ua

232  —  27.03
Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня
Тепла погода заходить в Україну. Синоптик дала прогноз на 27 березня

Тепла погода починає нарешті заходити в Україну. Вже 27 березня, буде до +15 градусів. А протягом тижня прогріється аж до +20.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Вже 27 березня очікується вдень +10...+15 градусів, а впродовж тижня температура повітря підніметься до +15...+20 градусів. У середу переважатиме антициклональний (без опадів, - ред.) характер погоди", - констатувала вона.

За словами синоптика, хоча Україна і буде оточена звідусіль дощовими циклонами та фронтами, проте антициклон Niklas не пропустить опади.

"В усіх областях України переважатиме суха, навіть сонячна погода", - констатувала Діденко.

Штормовий вітер

27 березня в західних областях, а також у Житомирській та Вінницькій областях пориви південно-східного та південного вітру досягатимуть штормових 15-22 м/с.

Погода в Києві та в найближчі дні

У Києві 27 березня передбачається суха, малохмарна погода. Найближчої ночі буде холодно, +1...+3 градуси, завтра вдень потепліє до +10....+12 градусів.

"А надалі вже почнеться справжній температурний рахат-лукум, до кінця тижня повітря прогріється до +17...+20 градусів!" - констатувала синоптик.

Погода у квітні 2024 в Україні

На початку квітня 2024 року в Україну повернеться тепло, а небо буде ясним і сонячним. Опадів буде мало, а температура повітря поступово зростатиме і буде досить тепло. Однак на початку другої декади очікується кілька днів похолодання та дощі. Зокрема, середня місячна температура у квітні 2024 року прогнозується +8...+13 градусів, в Карпатах +6...+7 градусів, що близько до норми. У більшості західних, Вінницькій та Одеській областях на 1-1,5 градусів вище за норму.

Загалом погода весною 2024 в Україні буде теплою та вологою. Очікуються періоди потепління, але буде багато дощів, ще можливий мокрий сніг та заморозки.