Контракти.ua

769  —  26.03
Гороскоп на 26 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна допускати смутку і зневіри
Гороскоп на 26 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна допускати смутку і зневіри

День радості, коли в усьому потрібно бачити позитив – тоді він обов'язково стане реальністю.

Вважається, що в жодному разі не можна допускати смутку та зневіри – вони дадуть зіркам привід вважати людину невдячною: отже, вона не цінує того доброго, що дали їй зірки й доля. Можливо, піднесеного настрою в такий час досягти не вдасться, але твердість духу та завзятість у досягненні цілей виявити може кожен. У цей час також можна підбивати підсумки діяльності попередніх двох тижнів: якщо вони тішать, то вона рухається в потрібному напрямку. Пише ТСН. 

Овен

День сприятливий для нових починань, особливо якщо вони давно заплановані, а ось від імпровізацій – як на роботі, так і в особистому житті – краще відмовитися: вони можуть призвести до небажаного результату.

Телець

Настав час налагоджувати стосунки з людиною, розлад з якою знижує вашу здатність радіти життю – сьогодні вона охоче піде вам назустріч, прийме ваші вибачення і сама визнає свою неправоту.

Близнята

Перш ніж почати діяти, необхідно визначитися з тим, що ви хочете отримати як результат: без цього ви ризикуєте метушитися від однієї мети до іншої – і назад, але так нічого й не досягти.

Рак

Необхідно виявити турботу про власне здоров'я: заняття екстремальними видами спорту можуть призвести до травм, а необачність у харчуванні – до отруєння.

Лев

Представникам вашого знака непогано було б прогуляти роботу або хоча б піти з неї раніше, щоб провести час зі своїми близькими – насамперед вашої уваги потребуватимуть літні родичі й діти.

Діва

День, коли потрібно забути про сумніви, роздуми та вагання, і почати діяти – лише натиск і стрімкість допоможуть досягти поставленої мети – як у професії, так і в особистому житті.

Терези

Боротися за свої – й чужі – інтереси потрібно лише в тому разі, якщо ви впевнені, що вони реальні, а отже, їх можна досягти, інакше немає сенсу витрачати даремно свої сили та час.

Скорпіон

Не варто ігнорувати знаки, які сьогодні може посилати вам доля: навіть найсильніша людина, якою ви, поза всяким сумнівом, є, потребує підказки та підтримки з боку вищих сил.

Стрілець

Навіть якщо вам здається, що всі обставини складаються проти вас, пам'ятайте, що негативні емоції не допоможуть вам переламати ситуацію – налаштуйтеся на позитивну хвилю і життя зміниться на краще.

Козоріг

Можливо, для когось це прозвучить пафосно, але нинішній ідеально підходить для втілення в життя давньої мрії, на що ви, напевно, вже й не розраховували – сьогодні для цього складуться всі умови.

Водолій

Час сприятливий для того, щоб зізнаватися у своїх почуттях близькій людині, яка, найімовірніше, лише на це й чекає: розпочаті сьогодні стосунки буквально приречені на успіх.

Риби

Успішними виявляться будь-які фінансові операції, тож якщо ви давно збиралися відкрити депозит або зробити велике придбання, бажано приурочити ці дії саме до цього дня.