Контракти.ua

260  —  23.03
На вихідних частину України накриє похолодання
На вихідних частину України накриє похолодання

Незважаючи на це, вихідні в Україні будуть доволі теплими.

На вихідних, 23 і 24 березня, температура в Україні підвищиться ще трохи. Стовпчики термометрів у більшості областей покажуть +10°...+13°. Однак у неділю до нас прийде невелике похолодання і на заході країни температура знизиться до +7°...+9°. 23 березня дощі очікуються на північному заході, а в неділю опади поширяться вже на більшу територію. Сухо буде лише на півдні та сході. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі +5°, вдень +12°. У неділю вночі очікується +5°, а вдень +9°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +13°, похмуро, невеликий дощ. У неділю вночі +2°, вдень +7°, невелика хмарність, дощ.

У Луцьку в суботу вночі +6°, вдень +11°, похмуро, невеликий дощ. У неділю - невелика хмарність, вночі +1°, вдень +8°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями Температура повітря +6°...+14°. У неділю температура буде +2°...+10°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде практично безхмарно, температура вночі +6°, вдень +11°. У неділю - невелика хмарність, +6°...+11°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме 0°, вдень +10°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть +3°...+12°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +2°, вдень +10°. У неділю температура становитиме +4°...+12°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, +1°...+8°. У неділю - практично безхмарно, 0°...+11°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує практично безхмарна погода, температура вночі -2°, вдень +8°. У неділю вночі очікується +1°, вдень +10°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі -2°, вдень +11°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +1°, вдень +12°.

У Сєвєродонецьку завтра буде хмарно з проясненнями, температура вночі -2°, вдень +11°. У неділю - практично безхмарно, температура становитиме +2°, вдень +12°.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро. Температура вночі +3°, вдень до +8°. У неділю вночі температура становитиме +2°, вдень стовпчики термометрів покажуть +4°, хмарно з проясненнями, дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +7°, вдень +12°, похмуро. У неділю - хмарно з проясненнями, дощ. Температура вночі становитиме +4°, вдень +8°.

У Трускавці в суботу похмуро, температура до +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура +3...+7°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +13°. У неділю - невелика хмарність, легкий дощ, +4°...+7°.

У Затоці в суботу - практично безхмарно, вночі +4°, вдень +12°. У неділю - похмуро, температура +7°...+12°.