Контракти.ua

280  —  16.03
На вихідних в Україні дощитиме, вдень до +12°С
На вихідних в Україні дощитиме, вдень до +12°С

Погода на вихідних 16-17 березня буде малоприємною – прохолодною, похмурою і в багатьох регіонах України дощовою. Денна температура буде типовою для середини березня, а нічні морози нарешті відступлять.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, небо над Україною у суботу затягне щільними хмарами. У більшості областей упродовж дня з перервами мрячитиме, на півдні та в центрі місцями пройде невеликий дощ. На півночі країни, а також на Луганщині термометри покажуть +6…+9 °С (уночі – +2 °С), на півдні, в центрі та західних регіонах – +9…+11 °С (уночі – +3…+5 °С).

У неділю повітря на сході та в центрі країни прогріється до +10…+12 °С, а на півдні – до +11…+14 °С (уночі – до +3…+5 °С). У західних та північних регіонах удень буде прохолодно – лише +6…+9 °С (уночі – +4 °С). До кінця тижня небо не проясниться – дощі пройдуть у всіх західних, центральних і північних областях. Сильний дощ можливий в Івано-Франківській, Житомирській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій областях та на Закарпатті (до 10 мм).

Новий тиждень розпочнеться з похмурої погоди по всій країні. Опади у понеділок імовірні у всіх західних, північних і центральних регіонах України, сильний дощ (до 11 мм) очікується у Черкаській, Одеській, Київській та Житомирській областях.

На сході, в центрі та на півдні стовпчики термометрів удень піднімуться до +10…+12 °С (уночі – до +3…+5 °С). На півночі та заході синоптики прогнозують до +6…+8 °С (уночі – до +2…+5 °С), за винятком Закарпаття – тут погода на початку тижня буде теплішою, повітря прогріється до +10…+12 °С.

Статьи по теме
На вихідних в Україні дощитиме: де знадобиться парасолька
На вихідних в Україні дощитиме: де знадобиться парасолька

Температура в більшості областей буде комфортною.
22.07.23 — 814