Контракти.ua

287  —  15.03
Гороскоп на 15 березня для всіх знаків зодіаку: день, який має минути спокійно
Гороскоп на 15 березня для всіх знаків зодіаку: день, який має минути спокійно

День плавної та переважно позитивної енергетики, завдяки якій він минає спокійно – без ексцесів.

Жодних несподіваних ситуацій і непередбачуваних обставин сьогодні не очікується, та й стосунки з людьми не обіцяють неприємних сюрпризів, що, втім, може розчарувати любителів змін – їм день може здатися звичайним і навіть нудним. Вважається, що цей час призначений для відпочинку, але буднього дня він не буде можливим. Краще не порушувати звичного ритму життя – особливо не рекомендується вирушати в поїздки, навіть недалекі й нетривалі. Пише ТСН. 

Овен

Працювати зірки рекомендують лише в першій половині дня, коли бажання діяти і, як наслідок, результативність будуть максимальними; пообіді здолає втома, тому бажано відпочити.

Телець

Не варто нікому давати поради – особливо непрохані, і тим більше – когось повчати: ваш професійний і життєвий досвід диктує правила лише вам, інші ж люди з ними можуть не погодитися.

Близнята

День, коли бажано якнайменше говорити і якнайбільше слухати: таким чином можна буде не лише дізнатися, що саме думають про вас люди навколо, а й зрозуміти таємний зміст їхніх вчинків.

Рак

Час вважається максимально сприятливим для з'ясування стосунків з близькими людьми: спокійна обстановка, в якій мине розмова, дозволить з'ясувати причини напруження та зрозуміти, як його мінімізувати.

Лев

Представникам знака, яким потрібно домогтися позитивної відповіді в якомусь чиновницькому кабінеті, необхідно вирушати по неї саме сьогодні – результат виявиться максимально результативним.

Діва

З людьми у своєму оточенні – навіть близькими й коханими – сьогодні необхідно тримати дистанцію: змішавши своє енергетичне поле з чужим, ви, найімовірніше, відчуєте небажане нездужання.

Терези

Успіхів у професійному відношенні сьогодні зможуть досягти лише ті представники знака, яким вдасться від самого ранку розпланувати свої дії та дотримуватися трудової дисципліни.

Скорпіон

Не варто йти на поводі у людей, які хочуть, щоб ви чинили так, як їм зручно і вигідно: в будь-якій ситуації потрібно передусім думати про власні інтереси, а вже потім намагатися догодити іншим.

Стрілець

Виявляючи емоції – особливо негативні – намагайтеся вчасно зупинитися, інакше ви, умовно кажучи, літаючи на мітлі, можете перетворити незначну сварку на серйозний конфлікт.

Козоріг

Доля дасть вам сьогодні безліч шансів проявити себе у професійному відношенні і добре зарекомендувати себе в очах начальства – намагайтеся їх не проґавити.

Водолій

Небажано ухвалювати важливе рішення, хоч би якої життєвої сфери воно стосувалося, у стані роздратування або – тим більше! – гніву: занадто велика ймовірність помилки, яку не можна буде виправити.

Риби

Роблячи важливий вибір, ретельно все продумайте і прорахуйте, а визначившись з ним, уже не відмовляйтеся від свого рішення, навіть якщо якоїсь миті вам здасться, що воно помилкове.