Контракти.ua

791  —  11.03
Гороскоп на 11 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли треба починати діяти
Гороскоп на 11 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли треба починати діяти

День, коли потрібно не лише складати плани на майбутнє, а й починати діяти – само собою нічого не складеться і не збудується.

Важливо контролювати емоційне тло: якщо воно значно підвищене, це серйозно ускладнить виконання важливих – передусім професійних – завдань, від яких небажано відволікатися. Ба більше, бажано виявити деяку емоційну черствість, що дозволить зосередитися на виконуваній роботі. Пише ТСН. 

Овен

Уникайте спілкування з людьми, які – з якоїсь причини – діють на вас, наче червона ганчірка на бика: після розмови з кимось із них ви почуватиметеся вибитими з колії та не зможете продуктивно працювати.

Телець

Старт будь-якого професійного проєкту виявиться успішним лише в тому разі, якщо до роботи над ним ви ретельно і ґрунтовно підготувалися – імпровізація, під якою немає реальної основи, сьогодні не пройде.

Близнята

Уникайте сварок і суперечок, в яких треба активно доводити свою правоту: енергія, витрачена на негатив, піде надаремне, а вона б могла стати вам у пригоді для роботи над важливими професійними проєктами.

Рак

По підтримку, яка знадобиться вам цього дня, необхідно звернутися до близьких людей або друзів: вони зможуть переконати вас у тому, що ви перебуваєте на піку професійної форми і з усім упораєтеся.

Лев

Незважаючи на понеділок, зірки радять вам зайнятися вирішенням не професійних, а особистих питань: чому б вам, наприклад, не зустрітися з близькою людиною і відверто з нею не поговорити.

Діва

Тим, хто давно розмірковує про зміну місця роботи, треба починати діяти – можна зателефонувати знайомим і поставити перед ними завдання пошуку цікавих вакансій – результат виявиться обнадійливим.

Терези

Навіть маючи грандіозні робочі плани, не поспішайте втілювати їх у життя – перша половина дня для активних дій не підходить, а якщо вона піде на підготовку, пообідній час виявиться продуктивним.

Скорпіон

День, коли не лише можна, а й потрібно влаштувати собі маленьке кулінарне свято, з'ївши заборонений шматочок торта: фігурі він цього дня не зашкодить, а ось настрій гарантовано покращить.

Стрілець

Присвятивши день професійним справам, на вечір не лише можна, а й потрібно призначати романтичні побачення: велика ймовірність того, що кохана людина нарешті освідчиться або попросить руки.

Козоріг

Поява у вашому житті людини з минулого буде важливою для вас обох: велика ймовірність того, що саме вона підкаже вам, як діяти в непростій ситуації, яка склалася у вашому житті.

Водолій

Сумні думки, які можуть долати вас у цей час, чудово "лікуються" роботою: вона не лише дозволить людині відволіктися від негативу, а й налаштує її на позитив – особливо якщо вона любить те, що робить.

Риби

Енергію, в якій ви не відчуватимете нестачі, необхідно спрямувати на єдино важливе сьогодні заняття – роботу: розпочавши в першій половині дня, у другій ви зробите все, що запланували.