Мабуть немає нічого смачнішого та простішого за традиційні українські галушки.
Приготування цієї страви не потребує багато часу та складників. А виходить вона дуже смачною та поживною. Пише ТСН.
У невелику каструлю налийте молоко та доведіть до кипіння. У кипляче молоко обережно всипте манну крупу і постійно помішуючи ложкою, варіть хвилин 5-7. Готову кашу зніміть із вогню та дайте трохи охолонути.
Натріть твердий сир на великій терці і додайте у кашу. Збийте яйця і теж додайте до каші. Посоліть. Добре все перемішайте, щоб маса стала однорідною і розтав сир.
Чайною ложкою набирайте тісто та формуйте галушки. Відваріть їх у киплячій та трохи підсоленій воді. Готові ті галушки, які спливають на поверхню. Діставайте їх шумовкою.
Подавати сирні галушки найкраще гарячими із вершковим маслом та сметаною.
Смачного!